петък, 30 ноември 2007 г.

Justice League: New Frontier - Exclusive Sneak Peek!!!

Документален филм за създаването на предсотящия анимационен филм от DC вселената.

Justice League - New Frontier Preview

Preview на новия анимационен филм от DC вселената - Justice League: New Frontier. Филмчето ще е Direct to DVD и един от продуцентите му е Брус Тим, продуцент и на "Батман: Анимационните серии".
За още информация вижте следващите два поста.

Новини за участието на Батман в Justice League: New Frontier



Justice League: New Frontier е предстоящ пълнометражен анимационен филм от ДиСи Вселената (другия е Superman: Doomsday). Сценарият е по графичния роман на Дарвин Кук. Филмчето се очаква на DVD през февруари 2008 година. Появи се и първата картинка с Батман, взета от филмчето



Този път Тъмният Рицар няма да бъде озвучаван от Кевин Конрой, а от Джереми Систо.

сряда, 28 ноември 2007 г.

НОВА снимка на Хийт Леджър като Жокера.


Нова снимка на Хийт Леджър като Жокера. Това е първата, на която костюмът му да се вижда толкова ясно. Снимката е пусната в списание "Емпайър", малко след появата на двата нови сайта (повече са, но само два са съществени). Те са:

http://www.thegothamtimes.com/
http://www.thehahatimes.com/

петък, 9 ноември 2007 г.

Batman Cereal Commercial

Реклама на зърнена закуска Батман от 1989. Закуската се е предлагала с три различни промоции - подарък касичка Батман, мини Батмобил и талон за томбола за детски батмобил.

понеделник, 5 ноември 2007 г.

TMNT Fast Forward на DVD у нас!

Днес по сергийте за вестници се появи DVD-то "Костенурките Нинджа: Скок в Бъдещето - Нашествие". То е диск 1 от поредицата Fast Forward, но 34 от новите серий на Костенурките Нинджа.

Дискът включва първите 3 епизода със звук на английски и български. Цената е 3.20

петък, 2 ноември 2007 г.

От Gotham Knight's Bat-File на Realm of the Bat.

Предполагам, че вече сте забелязали новото име на блога. Е, нещо ме притесняваше в това как звучи старото, а и винаги съм харесвал фразата Realm of the Bat използвана по мърчиндайз от "Батман в началото" и реших да го променя.

НОВА снимка на Хийт Леджър като Жокера!

В навечерието на Вси Светий, след като сайта www.whysoserious.com бе обновен получихме съобщение, което хората от цяла Америка са се опитали да сглобят, но натисне ли се листа, около ножа, съобщението изгаря, а отдолу - нова снимка на Хийт Леджър като Жокера във филма "Тъмният Рицар". Освен нея, получаваме и нов сайт - www.rorysdeathkiss.com (Rory's Death Kiss, фалшивото име, под което се подвизаваше сценария на филма беше Rory's First Kiss) на който има инструкций, след изпълнението на които се очакват нови снимки.
За да видите снимката - отбийте се до www.whysoserious.com , оттам има линк и за втория сайт.
А ако снимката много ви е харесала - отбийте се до Бат-Блог за да можете да си я запазите в размер на уолпейпър.