понеделник, 17 декември 2007 г.

The Dark Knight Prolouge

Очевидно само един човек се е сетил да го заснеме и да го пусне в интернет с име, което няма нищо общо с оригиналното, за да не го открият Уорнър и да поискат премахването на клипа. За тези, които искат да го видят

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=24055665

неделя, 16 декември 2007 г.

Плакатите с Хийт Леджър като Жокера




Ето и плакатите Жокера за "Тъмният Рицар". Вторият е поразителен. Благодаря на Legions of Gotham и Batman on Film за оказаното съдействие.

Статия за Batman: Gotham Knight в списание


Кликнете на снимката за по-голямо изображение, за да можете да прочетете статията.

събота, 15 декември 2007 г.

Нов международен плакат на "Тъмният Рицар" и новини за новия трейлър

Пуснаха новия международен плакат за продължението на "Батман в началото". Този път плаката е с Жокера, изигран от Хийт Леджър. Изглежда добре. Имам малък проблем с интернета, затова не съм го качил, но можете да го видите на www.bat-blog.com

Също така утре (неделя) на сайта http://www.atasteforthetheatrical.com/, Уорнър Брос ще пуснат новия трейлър на филма!




петък, 14 декември 2007 г.

Нов плакат на "Тъмният Рицар"


Пуснаха първия световен плакат за "Тъмният Рицар". Изглежда добре, но тийзър плаката ми хареса доста повече.

сряда, 12 декември 2007 г.

Снимката на Хийт Леджър като Жокера от списание Уизърд


Ето снимката на Хийт Леджър като Жокера, използвана за корицата на последния брой на списание "Уизърд". Тук се вижда цялата снимка и доста по-голяма част от костюма.

събота, 8 декември 2007 г.

Анимето Батман - първи кадър и заглавие

Преди известно време се обяви, че ще бъде направено аниме Батман в 6 части, което ще излезе директно на DVD малко преди премиерата на "Тъмният Рицар". Действието ще се развива между "Батман в началото" и неговото предстоящо продължение. Заглавието на анимето ще е "Батман - Готамски Рицар" ("Batman - Gotham Knight").

Сред сценаристите са Дейвид Гойър, който е съсценарист на "Батман в началото" и "Тъмният Рицар", Алан Бърнет, който е работил над "Батман: Анимационните серии" и "The Batman" и Грег Рука, авторът на романа "Батман: Ничия Земя" ("Batman: No Man's Land"), който в момента чета. А режисьора ще е Брус Тим - човекът, благодарение на който имаме "Батман: Анимационните серии".

Отдолу можете да видите първия пуснат кадър от анимето.


сряда, 5 декември 2007 г.

Първи Teaser плакат за "Тъмният Рицар"

Появи се първият тийзър плакат за предстоящото продължение на "Батман в началото".


Изглежда страхотно!!

неделя, 2 декември 2007 г.

Още от анимациите на ДиСи в българския ефир!

Днес от 13.50 по Диема Фемили е първи епизод на "Батман от Бъдещето" (Batman of The future или Batman Beyond), а по Нова, Супермен ще бъде заместен от "Лигата на Справедливостта".

НОВИ снимки на Крисчън Бейл и Хийт Леджър от "Тъмният Рицар"

Пуснаха 6 снимки на Крисчън Бейл като Батман и на Хийт Леджър като Жокера от новия филм "Тъмният Рицар", който се очаква през 2008. Това е първата снимка с Бейл, на която новия Бат-Костюм да се вижда толкова ясно (лично аз обаче предпочитам предишния в някои отношения). Също така списание Wizard ще има специален филмов брой, в който ще има интервю с Леджър за ролята му. Друга негова снимка е на корицата. Погледнете по-надолу за снимките и корицата на списанието.