понеделник, 26 май 2008 г.

Batman: Gotham Knight - Promo Widget

петък, 16 май 2008 г.

Нов плакат на "Тъмният Рицар" с Жокера!


Новият плакат на "Тъмният Рицар" с Хийт Леджър като Жокера.

събота, 10 май 2008 г.

Реклама на играта "Батман" за NES!



Като допълнение към предния пост (и един за играта, който е сред първите) реших да постна тези две страници, рекламиращи играта на SunSoft от 1990.

40 снимки от "Тъмният Рицар", близо 30 нови




Тези и още 38 снимки бяха пуснати от www.Slashfilm.com. От линка по-долу можете да свалите всички 40 снимки, повечето от които са съвсем нови, а някои са снимки от продукцията на "Тъмният Рицар".

четвъртък, 8 май 2008 г.

TMNT: Back to the Sewers - първи ре-дизайни!


Време беше да имаме новина, която да не е свързана с "Тъмният Рицар"... В новия сезон на Костенурките Нинджа, чиято премиера е тази година, черупчестите герои се връщат от бъдещето обратно в каналите на Ню-Йорк. Отдавна се знаеше, че продуцентите искаха стил по-близък до 3D филма от 2007 и ето че пуснаха първите ре-дизайни. Те са на Април О'Нийл и Кейси Джоунс. Също така можете да видите новата бърлога на Костенурките, както и логото на новия сезон.



сряда, 7 май 2008 г.

Двуликия - разкрит?

Наскоро в интернет се появи снимка на ...Двуликия! Не е сигурно дали ще изглежда така във филма, но снимката вече е била изтрита от няколко сайта, по искане на Уорнър. Предполага се, че е concept. Можете да я видите на линка отдолу:
http://www.blast-o-rama.com/wp-content/uploads/2008/05/dent_tdk.jpg

Също така това е публикация 100 в блога! :)

вторник, 6 май 2008 г.

Официалният сайт на "Тъмният Рицар" - UPDATE!

Отбийте се на www.thedarkknightmovie.com , за да видите страхотното обновление. Там можете също да гледате и трите трейлъра на филма.