неделя, 22 февруари 2009 г.

"Черният Рицар" с 2 оскара!



След като беше номиниран в общо 8 категории, "The Dark Knight" взе 2 Оскар-а. Първият е за най-добър звуков монтаж, а вторият...Най-добра поддържаща мъжка роля! ДА! Хийт Леджър взе оскар посмъртно за ролята на Жокера!



петък, 20 февруари 2009 г.

"The Batman" по Diema Family



От 18-ти февруари, въпреки, че в програмите пише, че все още се излъчва "Спайдър-Мен", по Диема Фемили е започнато излъчването на "БАТМАН" (The Batman) - анимационният сериал от 2004, чийто последен - пети сезон, беше излъчен в САЩ миналата година. Първите 6 епизода и пълнометражният филм - "Батман срещу Дракула" бяха издадени у нас от Съни Филмс, общо на 3 диска, но без дублаж.
Сериалът се излъчва всеки делничен ден от 7.15 сутринта.


Ето и 3 тапета с картинки от филмчето:





четвъртък, 19 февруари 2009 г.

Яке Батман - българско производство

Невероятно, но факт, нищо че не е лицензирано:





Когато го видях отпред бях готов да си го купя, нищо че щеше да ми е малко, но като че ли задната картинка ме отказа, ха-ха!

Картина с Батман в Пловдивско кафене

Тези, които следят www.bat-blog.com сигурно са видяли снимката, която изпратих там, но в случай, че не сте, сега можете да я видите и тук:





В случай, че не сте ги различили, заради странния стил - това са Батман и Жокера. Картината е на стената на кафене "Мария Луиза", което по ирония на съдбата е на 2 крачки от вкъщи.

Моята ко.екция: Къ,пи Батман

Извинявам се, че не съм публикувал нищо ново от толкова много време, просто бях малко зает. Та ето снимки на плажните хавлии Батман в колекцията ми: